iPad reparatie

Digital Repairs repareert zeer regelmatig alle soorten tablets waaronder ook veel iPads, deze populaire tablet van hoge kwaliteit is zeer goed te repareren. Zoals voor vrijwel alle tablets geld is het scherm van de iPad het meest kwetsbaar, door het grote oppervlak wordt deze snel geraakt waardoor het scherm barst of breekt. Naast het grote scherm is de iPad ook voorzien van een even grote digitizer (touchscreen), daar dit het oppervlak van de iPad is ontvangen wij regelmatig iPads waarbij deze vervangen moet worden.

Behalve het scherm en de digitizer krijgen wij iPads binnen waarvan de behuizing, de home knop, aan/uit knop, camera, speakers of antenne defect zijn geraakt, al deze reparaties zijn door ons zeer snel en vakkundig uit te voeren. Ook het vervangen van de accu, connectors of microfoon is voor ons geen enkel probleem.

De meeste schadegevallen welke door Digital Repairs hersteld worden zijn veroorzaakt door vallen, stoten of klemmen maar soms ook door water of vocht, vaak wordt gezegd dat schade door vocht niet op te lossen is en de reparatiekosten zeer hoog zullen zijn. Dit is in lang niet alle gevallen van toepassing, wij kunnen zeer veel van de tablets met water of vochtschade nog tegen een zeer aantrekkelijke prijs herstellen.

Daar Digital Repairs in het bezit is van speciale tools om zelfs zeer kleine SMD componenten te vervangen kunnen wij vaak onderdelen herstellen in plaats van deze compleet te vervangen, groot voordeel hiervan is dat een duur onderdeel met een component van slechts een paar euro hersteld kan worden. Hierdoor zijn de kosten van een reparatie aan een iPad of andere tablet bij Digital Repairs altijd laag.

Heeft u een defecte iPad of andere tablet? meld deze dan direct hier aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om uw tablet zo snel mogelijk te herstellen.