iPhone Reparatie

Digital Repairs repareert al sinds de eerste Iphone deze compacte mobiele telefoons van hoge kwaliteit. Ondanks de hoge kwaliteit van de Iphone toestellen worden deze regelmatig ter reparatie bij ons aangeboden. Over het algemeen zijn de defecten veroorzaakt door invloeden van buitenaf zoals vallen, stoten of vocht welke in het toestel terrecht is gekomen. In sommige gevallen wordt het defect veroorzaakt door slijtage of ouderdom van het toestel, hierbij zijn vooral de home knop en volume knoppen de onderdelen welke defect raken.

De onderdelen welke vooral defect raken zijn voor vrijwel elke smartphone gelijk, bij de Iphone vervangen wij vaak het beeldscherm en de digitizer (touchscreen). Vaak is het scherm gebarsten maar in sommige gevallen gaat het scherm in het geheel niet meer aan of geeft strepen of vlekken, in de meeste gevallen moet ook dan het iPhone beeldscherm vervangen worden.

Naast het beeldscherm en touchscreen vervangen wij ook vaak de behuizing waaronder achterzijde en zijkanten maar ook aan/uit knop, belsignaal aan/uit knop, volumeknoppen, homeknop, cameralens, koptelefoonaansluiting en connector.

Ook veel kleine interne onderdelen raken weleens defect door diverse oorzaken, wij vervangen regelmatig camera’s, microfoons, speakers en antennes.

De iPhone is niet voorzien van een verwisselbare accu, toch worden deze accu’s naar verloop van tijd minder goed. Wij kunnen van iedere iPhone de accu vervangen zodat u weer de volledige capaciteit heeft en uw iPhone weer lang meegaat.

Regelmatig krijgen wij ook iPhones binnen ter reparatie welke water of vochtschade hebben, in de meeste gevallen kunnen wij zelfs iPhones welke volledig onder water zijn geweest herstellen. Is uw iPhone ook onder water geweest of nat geworden? neem dan contact met ons op zodat wij deze voor u kunnen onderzoeken en herstellen.

Heeft u een ander probleem met uw iPhone zoals een gebroken scherm, defecte home button of een ander probleem? Meld uw reparatie dan hier aan en uw iPhone is snel weer hersteld!