Over Digital Repairs

Digital Repairs is inmiddels ruim 7 jaar geleden gestart met het repareren van elektronica. In het begin werden vooral televisies en spelcomputers gerepareerd maar al snel werd dit uitgebreid met audio versterkers, magnetrons en vele andere apparaten.

Na een aantal jaar hebben wij ons ook toegelegd op de reparatie van zogenaamde SMD circuits welke zeer kleine onderdelen bevatten, om deze te kunnen herstellen is specifiek gereedschap en veel ervaring nodig, om deze ervaring te verkrijgen heeft het personeel van Digital Repairs diverse trainingen gevolgd en al vele circuits hersteld.

Tegenwoordig is alle apparatuur van mobiele telefoon tot magnetron of LCD tv voorzien van SMD circuits, het grote voordeel hiervan is dat deze veel compacter zijn waardoor mobiele telefoons steeds kleiner worden en LCD tv’s steeds dunner. Doordat Digital Repairs SMD circuits kan herstellen hoeven deze vaak niet vervangen te worden, hierdoor kunnen wij altijd tegen een lage prijs repareren.

In de loop der jaren hebben wij met vele leveranciers een betrouwbare relatie opgebouwd en kunnen wij voor ieder merk onderdelen verkrijgen, ook elektronische schema’s en constructietekeningen kunnen wij vrijwel altijd verkrijgen. Hierdoor is door ons ieder elektronisch apparaat vakkundig en met originele onderdelen te herstellen.

Wilt u ook uw apparaat door ons laten herstellen? Meld uw reparatie dan direct hier aan.