Telefoon Reparatie

Vrijwel iedereen is tegenwoordig in het bezit van een smartphone, helaas raken deze apparaten ook weleens defect. Door de steeds geavanceerdere toestellen en compacte ontwerpen kan reparatie van een smartphone een ingewikkelde klus zijn. Bij Digital Repairs hebben wij alle tools en kennis om deze apparaten snel en vakkundig te herstellen.

Wij begrijpen dat een defect aan een mobiele telefoon erg vervelend en onhandig kan zijn, daarom repareren wij uw toestel altijd zo snel mogelijk zodat u binnen zeer korte tijd uw smartphone weer kunt gebruiken. Wij repareren enkel met originele onderdelen en beschikken over apparatuur waarmee wij zelfs de kleinste componenten kunnen vervangen, hierdoor hoeven wij geen grote onderdelen te vervangen maar kunnen deze vaak herstellen waardoor de reparatieprijs laag blijft.

Bij Digital Repairs ontvangt u altijd eerst een prijsopgave voor wij een reparatie uitvoeren, vindt u de reparatieprijs te hoog dan krijgt u uw smartphone zonder verdere kosten weer terug. Ook betaalt u geen onderzoekskosten indien wij uw smartphone niet kunnen herstellen of de benodigde onderdelen niet verkrijgbaar zijn.

Wij repareren alle merken smartphones zoals Apple iPhones, Samsung Galaxy, Sony Experia, Nokia Lumia en nog vele andere.

Is uw smartphone defect? Neem dan direct contact met ons op en wij zorgen dat uw smartphone zo snel mogelijk wordt hersteld.

telefoondefect